Izdelki Mama kuha

Caspar_MamaKuha_016.jpg

Končno je tu - moja dolgo pričakovana #mamakuha kolekcija, ki smo jo pripravili skupaj v sodelovanju s podjetjem Caspar Design .

V bistvu smo se zadeve lotili zelo spontano, saj smo skupaj prišli na idejo, da bi združili mojo ljubezen do kuhanja, otrok in ustvarjanja v kuhinji v praktične pripomočke, ki bi pri teh opravilih prišli prav. Tako so nastali čudoviti predpasniki, ki si jih mamice lahko naročijo zase ali v kompletu tudi za svoje majhne pomočnike. Poleg tega so tukaj še kuhinjske krpe, otroški slinčki, personalizirani t-shirti za mamice in malčke. Odrasli t-shirti so v dveh različicah; oversize viskoza in navadna bombaž.


Zakaj me ja navdušil ravno Caspar Design?

Caspar ustvarja digitalni tisk, to niso nalepke natisnjene na materijale, ampak je vsak kos unikatno natisnjen. Kar se mi zdi zelo pomembno je, da so barve biorazgradljive in na vodni osnovi, zato so super za otroke. Materijali so naravni in iz EU, kar je v današnjem času redkost.

Prav tako tukaj ne gre za masovno proizvodnjo, vsak izdelek zašijejo njihove šivilje in je vsak kos od kroja do končnega izdelka narejen pri njih.


V kolekciji so kosi, ki so primerni tudi za darila. Kdo ne bi bil vesel kompleta personaliziranih predpasnikov ali seta kuhinjskih krp, ki so krasen dodatek v kuhinji? :)


Naročila so možna na Caspar.design

Mama kuha škatlice receptov

Mama kuha škatlice receptov

Zaradi velikega povpraševanja po mojih receptih v fizični obliki, sem zadnji mesec delala na tem projektu, katerega zares s ponosom predstavljam. Od danes naprej so tako na voljo škatlice z mojimi recepti, ki jih lahko kupite zase ali kakšni mamici olajšate delo v kuhinji.

Omejena serija je razprodana. Spremljajte novice na tej spletni strani, saj bodo kmalu na voljo nove škatlice edinstvenih receptov, ki jih ne bo možno najti na blogu.

 

Objavljeni recepti in fotografije se ne smejo uporabljati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja avtorja in navedbe vira.


©2019 Vita Starman. Vse pravice pridržane.