top of page

IKEA festivalV četrtek, 16.9. se je po vsem svetu odvijal IKEA festival in tokrat je bila del tega tudi Slovenija. Virtualni festival se je na spletu odvijal kar 24 ur in je bil povsem brezplačen! Med drugim so se tam odvijali številni koncerti, pevski nastopi, spremljali smo lahko otvoritev nove IKEA trgovine na Dunaju, razne kuharske mojstre in njihove nasvete ter nasvete za optimalno izkoriščene prostore doma.V trgovini IKEA v Ljubljani pa so se v popoldanskih urah odvijale različne delavnice, katerih del je bil lahko vsak. Teh sva se udeležili tudi midve z Matejo in se naučili nekaj novih trikov in dobili par idej. Najin obisk IKEA festivala sva začeli na delavnici Čas za kavo, kjer sva preizkusili različne vrste kave in potem nadaljevali v Domačem kinu, kjer so za obiskovalce pripravili zanimive video vsebine (pa tudi na snacke niso pozabili).
Iz udobnih naslonjačev sva se odpravili na ogled nove, barvite kolekcije KARISMATISK by Zandra Rhodes, ki je zares nekaj posebnega in odštekanega. Pot naju je vodila mimo delavnice Atelje, kjer so se ustvarjale umetnine pod vodstvom priznanega umetnika.
Seveda nisva mogli mimo Prostora za cvetenje, kjer je še posebej uživala Mateja in ustvarila svoj cvetni aranžma za popestritev doma.

Name pa je najboljši vtis seveda naredil Prostor za kuharske mojstre, kjer je kuharski mojster s sestavinami, ki jih najdemo na policah trgovine IKEA, v live showu postregel s pripravo odličnih jedi, nad katerimi smo bili vsi navdušeni.
Poleg vseh teh, so se v trgovini IKEA ta dan odvijale še delavnice Zakulisje, Prostor mojstrov za ravnanje z odpadki, Delavnice za otroke, Stiliraj svojo posteljo, Vrnitev v šolo, Prostor z opremo linije Home smart ter Prostor za iskanje ravnovesja.

Midve sva obisk zaključili v Photoshoot cornerju, ki je bil res posebna atrakcija in je navdušil obiskovalce.Vsekakor zelo zanimiva izkušnja, jaz že komaj čakam naslednji IKEA festival!

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page