top of page

Naš mestni balkonček

Letos sem se odločila, da malce osvežim našo zeleno oazo sredi mesta, ki naši družini ogromno pomeni. Mi, blokovski ljudje, kot nam pravim jaz, smo res srečni, če imamo takole par kvadratov balkončka, kjer lahko v toplih mesecih preživljamo dneve in večere. Ema uživa v svojem igralnem kotičku, muce se nastavljajo sončnim žarkom, midva pa obožujeva večere v dvoje v soju svečk in lučk.


Za nakup dodatkov, ki bodo popestrili naš balkon, sem se odločila za trgovino Jysk. Tam sem res navajena najti vse, kar potrebujem in njihov skandinavski stil mi je the best. Tako da, kot sem pričakovala, vse sem našla na enem mestu in to celo preko online klik aplikacije, kjer samo naklikaš željene izdelke in prevzameš v trgovini. Vzame ti minimalno časa, pa še v miru lahko naštudiraš, kaj vse paše skupaj. Easy, ne?



Ker mi je storage space zelo pomemben, sem izbrala dve beli stalaži oz. poličnika, ki sta stopničaste oblike. Primerna sta tako za notranje prostore, kot takole na pokritem balkonu. Na police sem zložila različne vrste košar, ki vse skupaj popestrijo in so praktične za shranjevanje stvari. Tako ima tudi Ema pospravljene svoje balkonske igračke.





Najlepši kos pa je definitivno tale stol, ki mi je všeč že od lani! Zanj ste mi tudi največ pisale, da vam je top. Poleg tega, da je krasen, je tudi noro udoben za posedanje ob pitju jutranje kavice.


Izbrala sem še nekaj različnih lantern, ki jih imajo v Jysku res ogromno! Če potrebuješ lanterno, pojdi v Jysk, domov boš prišla s tremi. Vsaj. :)



Seveda brez dodatkov ne gre. Blazine so moja šibka točka in zaradi njih se vedno skregam z dragim. Njemu so odveč, jaz pa bi imela 64823 komadov. Pa še kakšno. Ženske pač. Sploh te okrogle žametne so letošnji hit!



Klubska mizica je bila nujno potrebna na našem balkonu in stilsko sem se takoj zaljubila v tole! Les je lep, ali kako že gre? Pa še praktična je, ker sta v bistvu dve in ko je družba malo večja, to še posebej prav pride.



Obožujem naš zeleni košček sreče, kako pa se tebi zdi?




Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page