top of page

Varna prihodnost za vso družinoDa si bova ustvarila družino, sva začela razmišljati šele, ko sva se počutila dovolj finančno sposobna, saj je danes, hočeš nočeš, vse povezano s financami. Kasneje, ko sva postala starša pa naju je začelo skrbeti nekaj drugega. Ker itak, starše vedno nekaj skrbi, right?! :) Kako bo jutri, pa čez pet, dvajset let; kaj če se komu kaj zgodi, ali bova lahko Emici omogočila neko varnost, finančni backup?!


Z Nikičem sva dolgo časa iskala preverjeno najboljši način varčevanja - želela sva ustvariti račun, kamor bi vlagala sredstva zanjo. Zavedava se namreč, da so vsi začetki težki in nekega dne bi ji rada po svojih najboljših močeh pomagala pri nakupu prvega avtomobila, stanovanja, pri plačilu študija ali karkoli bo potrebovala. Nama je pri najinih začetkih ogromno pomenila pomoč staršev, zato bi želela nekega dne storiti isto za najine otroke.


Preko družinskega prijatelja sva izvedela za podjetje Tim Valores d.o.o., ki ima že več kot 15 let izkušenj pri delu s plemenitimi kovinami in se lahko z več kot 50 izkušenimi svetovalci na različnih področjih finančnega svetovanja samo v Sloveniji pohvali s preko 18.000 dolgoročnimi strankami.


https://valores.si/mamakuha/


Midva sva se zaenkrat odločila mesečno varčevati 100e na računu, ki je namenjen Emici, tukaj pa vam dajem še link, kjer si lahko naredite izračun in varčevalni načrt Valores.Za manjšo izpostavljenost tveganju v času negotove finančne prihodnosti Valores vsakomur omogoča ugoden nakup, prodajo, varčevanje in hrambo zlata in srebra - varno, hitro in enostavno pot do finančne svobode.Na trgu finančnih produktov obstajajo donosnejše in varnejše oblike varčevanja od bančnih depozitov ali pokojninskih skladov - za primerjavo je povprečni letni donos v zlatu in srebru v zadnjih 15 letih kar 11 %. Varčevanje v okviru varčevalnega načrta Valores nudi številne, tudi davčne ugodnosti in ne vpliva na socialne transferje, zato predstavlja boljšo alternativo ostalim finančnim produktom.
Valores verjame v preprost, pregleden in nagrajujoč način zagotavljanja finančne svobode z najboljšimi produkti za vse. Tim sestavljajo finančni svetovalci, ki najprej vlagajo v svoje finančno znanje, nato pa z njim spremlja posameznike do njihovih ciljev.

Nekaj dejstev, ki so naju prepričale:


1. Nizka vstopna točka varčevanja v zlatu in srebru za vsakogar že od 50 Eur/mesec naprej in boljši nakupni in prodajni pogoji.

2. Ugodna in varna hramba v Liechtensteinu, kjer so plemenite kovine zavarovane in vedno na voljo.

3. Najboljše odkupne in prodajne cene na trgu v kombinaciji s številnimi davčnimi in drugimi ugodnostmi.

4. Plemenite kovine najvišjih možnih čistin, kar omogoča takojšnjo prodajo in najvišje odkupne cene v bankah in pri uradnih trgovcih z zlatom.

5. 11 % povprečen donos v zadnjih 15 letih v zlatu in srebru.

6. Zlato je po zakonu neobdavčeno; možnost nakupa srebra brez DDV.

7. Nakup in prodaja zlata in srebra, in s tem povezani dobički ne vplivajo na socialne transferje.

8. Vsi njihovi produkti nudijo takojšnjo likvidnost, v primeru hrambe pa je vaša naložba zavarovana in povsem varna.

9. Varčevanje v zlatu in srebru nudi varnost v kombinaciji z donosom.


Ko sem nazadnje o tej najini odločitvi govorila na Instagramu, sem dobila precej vprašanj na to temo in se zato odločila napisati kar tole blog objavo, kjer bodo zbrane vse osnovne informacije o podjetju Tim Valores - tukaj vam pa dajem še enkrat link, kjer najdete še ostale podrobnosti ali se obrnete na njihove usposobljene svetovalce.


https://valores.si/mamakuha/Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page