top of page

Zmajčkovi mafini

Writer: Mama kuhaMama kuha

Potrebujemo:

  • 2 jajci

  • 2 žlici naribanega sira

  • par cvetk cvetače romanesco

  • sol, poper, mleti česen


Majhne cvetke romanesca vmešamo v dve razžvrkljani jajci, dodamo ščep soli, 1 žličko mletega česna in poper po okusu.


Pekač za mafine namastimo z oljem in v luknjice vlijemo maso. Količina zadostuje za štiri mafine klasične velikosti.


Pečemo na 220 stopinjah, 15 minut.

 
 
 

Comments


  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

Objavljeni recepti in fotografije se ne smejo uporabljati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja avtorja in navedbe vira.

 

©2025 Starman Media d.o.o. Vse pravice pridržane.

bottom of page