top of page

Zmenek za starše ali kako sva praznovala najino 3. obletnico poroke


Ko sva bila še sama, sva se pogosto odpravila kam na dobro kosilo ali večerjo, obenem naredila še izlet in raziskovala nove lokacije. Odkar pa sva starša, je stvar popolnoma drugačna - restavracije z malim otrokom so NO GO. Vsaj pri nas. :)


Je še komu znan stres za mizo v restavraciji z dvoletnikom, ki mu je noro brezveze, hoče iz stolčka, trmari in mu je tista hrana na krožniku res zadnje na umu? No, Ema je zadnje pol leta res nezainteresirana za tovrstna razvajanja brbončic, zato sva takšne podvige pustila nekaj časa na stand by.


Kar pa ne pomeni, da nama ne manjkajo ti trenutki v dvoje, ko lahko obrok pojeva v miru in počasi, se pogovarjava in sprostiva. Čeprav so takšne priložnosti redke, jih še toliko bolj ceniva in se zares posvetiva drug drugemu.


Junija sva praznovala najino 3. obletnico poroke in ker sva za darilo dobila Super Card Gourmet, kjer sva si v pestri izbiri restavracij po Sloveniji izbrala lokal Meating v Mariboru, kjer so znani po dobrih steakih in burgerjih.
Moj dragi si je želel namreč prvič poskusiti tomahawk steak in tam imajo zares odličnega. Takšna darila, kot so Super Card darilne kartice, so super izbira, ko ne veš, kaj podariti ob obletnici, rojstnem dnevu ali kakšni drugi priložnosti. Oseba se tako sama odloči, kako ga bo porabila in tega bo vsak vesel, obljubim! :)


Že razmišljam, kam ga peljem drugo leto!
Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page