top of page

Emin 1. rojstni dan

V nedeljo, 23.6. 2019 smo praznovali Emin prvi rojstni dan, ki se je imenoval po moji novi knjigi - Emina vrtna zabava. Nekaj fotk, kako je izgledalo in predvsem kako sem okrasila prostor, kjer se je zabava odvijala. Za idejo, mogoče kateri prav pride.
Vse, ki me spremljate na Instagramu ste lahko sproti sledile pripravam, ki sem se jih lotila v začetku maja. Imela sem nemalo nevšečnosti, od neresnosti gostincev, potem so mi tudi piknik lokacijo tik pred zdajci odpovedali. Cel junij že kuri prijetna poletna vročina, ampak na Emin dan je lilo kot iz škafa. In tamala je prvič v lajfu zakuhala. Tako da hura, tale junij je bil res en roller coaster čustev, občutkov, malo nervoze... A na koncu je bilo druženje z najboljšimi prijatelji in družino vredno vsega tega!

Lokacija, ki jo iz srca priporočam vsem, je Kmetija Černe v Razvanju pri Mariboru (zaprt rustikalni kozolec). Cena najema za cel dan je 120e.

Vsa personalizirana dekoracija je zasluga krasne Jovane iz Minty Dot ( https://minty-dot.com/ ), ostale stvari sem kupila na Aliexpressu.

Tortica in pecivo (cake popsi, sadne košarice) so delo Sladkih umetnin iz Kamnice pri Mariboru.

Narezki so bili naročeni v mesnici Nikl v Mariboru. Vrhunski, res, in zelo ugodni za to, kar ponujajo. Sem želela finger food, pa se je zataknilo pri ponudniku, ki sem ga želela, zato sem se na koncu odločila za narezke. Zelo je pasalo v kontekst.

Od pijače sem na mizo postavila velike steklene vrče iz trgovine 1001Dar ( https://1001dar.si/poletje/vse-za-piknik-in-zabavo/pijaca/vrc-5-0l-kilner-roza.html ) - vode z okusom, praktična stvar za takšne zabave.

Vse skupaj mi je pomagala zdekorirat moja zlata Mateja (Ljubki dom), brez katere ne bi bilo nič. <3

Hvala tudi Doris Markač in Reneju Gomolju iz studia DorisRene za fotografije.Recent Posts

See All

Comentarios


Post: Blog2_Post
bottom of page