top of page

Mama kuha - limited edition

Zbirka 22 izbranih receptov, ki so vas najbolj navdušili v letu 2019!

V prazničnem času se pogosto znajdemo pred dilemo - kaj podariti, kaj kupiti, narediti/izdelati svojim najdražjim? Vsaj jaz imam vsako leto problem, čeprav me obenem iskanje popolnega darila, v katerega vložim svoj čas in trud, tudi zelo veseli.
2019 je zame izjemno pomembno leto, saj se je v tem letu pravzaprav "rodil" blog, katerega pravkar bereš - Mama kuha. Januarja bo natanko eno leto od mojega začetka in v tem času se je na blogu nabralo preko 170 raznolikih receptov, ki so bili v prvi vrsti namenjeni za dojenčke in malčke, obenem pa so primerni tudi za ostale družinske člane gurmane. Začetki so bili polni negotovosti, a obenem sem bila tako polna zagona in entuzijazma, da sem enostavno nekaj morala dati vam, mojim zvestim bralcem. Ideje o novih receptih so vrele iz mene vsakodnevno (na kar kaže tudi število receptov) in vesela sem bila vsake spodbudne besede, ki sem jo dobila na tej poti. Ko ste mi/ko mi pošiljate vaše lepe misli, fotografije vaših jedi narejenih po mojih receptih, nasmejane otročičke, ki v hrani uživajo...sem nepopisno srečna. In beseda HVALA ni dovolj!
Na tej enoletni poti ste me velikokrat spraševale, ali je mogoče recepte dobiti tudi v kakšni tiskani obliki, da bi jih z veseljem imele doma v svoji zbirki, ali pa jih komu podarile in olajšale vsakodnevno kuharijo z novimi idejami.


In ker je bilo to leto tako zelo fantastično, sem za vas, drage moje, pripravila MAMA KUHA - Limited edition zbirko receptov, ki je polna različnih zvrsti jedi, da to leto tudi zaključimo z eno lepo zgodbo.


V vsaki lično zapakirani škatilici se nahaja 22 receptov, cena ene je 22e. Naročiš jih lahko na info@mamakuha.si ali me kontaktiraš na družbenih omrežjih.

Lepe praznike ti želim!


Z ljubeznijo,

Vita

Recent Posts

See All

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page