top of page

Črna zima


Tokrat z vami delim detajle z naše praznično obarvane novoletne mize pri Urški (Carica sveta).


Zadeve sva se lotili zelo preprosto, namreč Urška ima doma temnejši stil pohištva in črne krožnike (Ikea), zato sva dodatke kombinirali na podlagi teh odtenkov.

V Ikei je Urška odkrila tale fantastičen prt, ki je idealen za vse, ki vam je bližje temnejši stil. Je preprost, a vendar poseben in lepo se da kombinirat dalje.


Po sredini mize sva položili macesnove veje, ki imajo svojevrsten odtenek zelene barve, ki je meni osebno čudovit in res nekaj posebnega. Veje sva dopolnili s storži, različnimi zamaški iz plute (to je vedno praktično shranjevat, ker so pogosto super dekoracija). 3D učinek oz. višino celotne namizne dekoracije sva dosegli s črnimi (Ikea) in vintage zlatimi svečniki z visokimi svečami ter različnimi steklovinami (steklene posode različnih oblik; najdete jih povsod v trgovinah, kmetijskih zadrugah ali čebelarskih trgovinah),v katere sva dali sveče ter pampaško travo.

Okrogli zlati pogrinjki so iz Primarka in se odlično ujemajo s črnimi krožniki ter bakrenim priborom (Merkur) ter zlatimi papirnatimi servietami (Paloma).


Če želite doseči "wow efekt" na kosilu ali večerji, ki jo pripravljate, poskrbite za menije. Jaz sem tokrat izbrala zimski motiv preprostega elegantnega venčka, na drugi strani pa je bil seznam jedi, ki so se postregle. Na vsak krožnik sem dala en izvod in nanj položila še majhen storžek.
Kozarci so bili v kombinaciji zelenih za vodo in pecljatih v videzu kristala (oboje Ikea), predjed pa smo postregli na vsestranskem zlatem pladnju iz Jyska. Ta je res preprost in eleganten in je primeren tako za dekoracijo v spalnici/kopalnici, kot tudi v tem primeru za prigrizek oz. predjed.


Celotna tema "Črna zima" je torej kombinacija bež, zelene, zlate in črne barve in v Urškin stil stanovanja se je odlično podala. Zatorej če si tudi ti za temnejše odtenke, je tole popolna izbira!
Recent Posts

See All

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page