top of page

Kolekcija #mamakuha v sodelovanju s Caspar DesignTraraaaaaaa! Končno je tu - moja dolgo pričakovana #mamakuha kolekcija, ki smo jo pripravili skupaj v sodelovanju s podjetjem Caspar Design .

V bistvu smo se zadeve lotili zelo spontano, saj smo skupaj prišli na idejo, da bi združili mojo ljubezen do kuhanja, otrok in ustvarjanja v kuhinji v praktične pripomočke, ki bi pri teh opravilih prišli prav. Tako so nastali čudoviti predpasniki, ki si jih mamice lahko naročijo zase ali v kompletu tudi za svoje majhne pomočnike. Poleg tega so tukaj še kuhinjske krpe, otroški slinčki, personalizirani t-shirti za mamice in malčke. Odrasli t-shirti so v dveh različicah; oversize viskoza in navadna bombaž.

Zakaj me ja navdušil ravno Caspar Design?

Caspar ustvarja digitalni tisk, to niso nalepke natisnjene na materijale, ampak je vsak kos unikatno natisnjen. Kar se mi zdi zelo pomembno je, da so barve biorazgradljive in na vodni osnovi, zato so super za otroke. Materijali so naravni in iz EU, kar je v današnjem času redkost.

Prav tako tukaj ne gre za masovno proizvodnjo, vsak izdelek zašijejo njihove šivilje in je vsak kos od kroja do končnega izdelka narejen pri njih.

Nosimo jih tudi Carice!

V kolekciji so kosi, ki so primerni tudi za darila. Kdo ne bi bil vesel kompleta personaliziranih predpasnikov ali seta kuhinjskih krp, ki so krasen dodatek v kuhinji? :)


Vesela bom vaših odzivov in komentarjev.


Z ljubeznijo,

Vita

Recent Posts

See All

コメント


Post: Blog2_Post
bottom of page